12 mars 2012

Loppisförkläde

Hej!
Vilket mysigt väder vi haft idag!
Som vanligt får jag sådan inspiration och lust att storstäda och göra om här hemma när vårsolen tittar fram.
För ett tag sedan när jag var på loppis på en liten plats mellan Gränna och Huskvarna hittade jag en del mysiga grejer. Bl a ett gammalt förkläde som fick agera förhänge för hyllorna på bilden.
Förklädets färger är så fina.Ha det gott!
Kram & solstrålar
nina

1 kommentar:

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com