03 april 2010

Påskafton

En härlig dag har det varit idag!
Har fått reda på att mina collage/arbetsuppgifter blivit godkända med mycket positiv feedback :D så jag har trippat som på små moln idag. Yes!!!

Sonen meddelade att hans remix bl a, har släppts av ett tyskt skivbolag. Så jättekul!

En rolig sak till har jag att se fram emot då jag imorgon för första gången
ska besöka Östregårds antik och loppis i Moheda, jippi!
Vad kul, och vad jag väntat på att få komma dit!

Idag har vi färgat ägg, det är så kul och äggen blir så fina.
Färgen var slut i butiken, men vi hade i alla fall tre färger kvar hemma :)


Förra påsklovet var F med pappa på jobbet och då gjorde hon så här fina ägg.


Lite mer påskbilder här hemifrån. Lite lila och turkost.


Härhemma är det lugnt och stilla, barnen är utspridda på olika håll men sent ikväll samlas alla, utom sonen, för att gå på Påsknattsmässa med vår konfirmand.
Halv 12 börjar den och det börjar i församlinghemmet där alla får ett handljus för att sedan ta sig in i en helt mörklagd kyrka som sedan tänds upp undan för undan.
Jag har aldrig varit på något liknande och ser fram emot detta.

Önskar Er alla en fortsatt Glad och trevlig Påsk!
Kram & påskpussar
nina

8 kommentarer:

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hej Nina!
Hoppas att du har haft en mysig påskhelg så här långt. Vilka underbara bilder du har, kan tänka mig att pysslet helt fantastiskt live. Vilken fantasi du har :O)

Idag har vi hållit oss ute på sjön hela dan, det gäller att passa på så länge som snön finns kvar. Det är just så som jag vill att den perfekta påsken är, snö, skoter, fiske och massa fika. Efter påsk får snön gärna försvinna ;P
Hoppas resten av påskhelgen blir bra. Kram

Viola sa...

Verkar som ni har mkt härligt att fira och detta besök har jag längtat efter..det måste det bara bli framöver, ljuvliga bilder som alltid och tack för de rara orden om butiken, hoppas du har vägarana förbi framöver, kram

Willewira sa...

Vilka underbara färger på äggen! Vad är det för typ av färg du använder?

Påsknattsmässa har jag inte varit med om, men midnattsmässa till jul däremot och det var vackert. Tror det kommer bli mycket stämningsfullt.

Önskar dig en fortsatt härlig och glad påsk!

kram
Willewira

Nattmia sa...

Målat ägg har jag inte gjort sedan barnen var små, fina era ägg blev..

Kram Mia

essemia sa...

Vad roligt med dina collage och sonen sen, du måste vara stolt över honom.

Jag hoppas du kom in på loppisen. Gubben och jag vände med släp och allt när vi kom i närheten för det var knökafullt med bilar överallt. Vi ska nog åka dit om en stund igen, kanske är lite lugnare då?! Vi har ju turen att bo nära.

Hoppas du har en bra påskdag.
Kram Elzie

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Låter jätteskönt att dom ska börja sopa gatorna hos er. Här dröjer det nog ett bra tag till. Vi köpte en liten valp som nu börjar bli 16 veckor. Jag minns ibland varför jag tvekade förut vad gäller att skaffa en hund. Lera, vatten och många tasspår inne, fniss. Tur att det var nån smart som uppfann såpa ;P
Idag har vi haft kanonväder så jag har passat på att njuta av det innan jobbet kallar imorgon. Må så gott och stor kram <3

Inspiration i vitt sa...

åååå den som ändå kom till Moheda någon gång, vilken lycka. Så spännande det ska bli att få se om du hittar några fina fynd. Fina påskägg hos dig.
Ha en fortsatt goo helg och kram på dig/Ingela.

NinaH sa...

En så trevlig och omväxlande påsk ni har/har haft hemma hos er! Med många vackra ting, ägga-bestyr med fina "resultat" och så en del åtanke också!
Grattis till sonen också!
Trevligt slut på er helg!