10 mars 2009

Blandade bilder

Idag var det så underbart soligt och ljust när jag kom hem från jobbet. Passade på att ta lite nya bilder och hittade lite gamla som passar nu. Det har blivit en stor samling bilder, vad gör ni med era? Sparar ni dem? Lagrar ni på annan hårddisk? Själv har jag både på C- och D-disken, en extern hårddisk och på skivor. Måste börja rensa!
Videkvistar är så mysigt, dessa har jag köpt i blomaffären. Detaljbild av en korgstol som jag fyndade för ett tag sedan. Tänkte ha den ute på altanen längre fram. Har ett passande bord till.


En tröja och vetekudde i stolen. Tycker det är väldigt skönt att värma vetekudden och lägga över min spända nacke och axlar och gör det var och varannan kväll. Bakom figurerna, en vit krokus. Tog in denna lykta från altanen och tände den. En orkidé i TV-rummet.


Lite bilder från hallen. Dessa små skor som hänger på en av krokarna hade sonen när han var liten. Gamla nycklar och en välkommenskylt hänger där också.

Bordet har jag haft i flera år. Det har varit brunt och det fanns en tillhörande stol men den är på tippen sedan länge. Närbild på lyktan, det är små vita pärlor i gallret.
Ha det gott!
Kram & solstrålar!
nina

17 kommentarer:

Viola sa...

Hallå Nina, vilka underbara bilder du visar idag, så mkt fint att njuta utav, är innen en sväng nu när det är paus på bygglov som jag följer, du undrade om bilden, den är Flisans och den får vem som helst låna, så det är bara att kopiera, hoppas din kväll är bra, KRAM

Inspiration i vitt sa...

Hej Nina, ja nu längtar men till att få sitta i sina korgmöbler ute, sitta i solskenet och fika kanske med en pläd omkring sig.

Vilken söt lykta med pärlor, sån har jag inte sett förut och barnen små skor är verkligen en prydnad.

De krokarna du har är så fina på din hylla, jag har några sånna jag med men har inte hittat nåt bra ställe att ha dom på. har du sytt ditt linne och mameluker, du får att visa oss när det är färdigt, tycker det är så vackert med vita gamla särkar hihi.
Kramar till dig/Ingela.

Frida sa...

Hej vännen!
Vilka underbara bilder du visar. Håller med om att det är härligt med videkvistar få nog ta och köpa en bunt sedan.

Dina vita figurer är väldigt vacka,
hoppas att det går bra med allt och att du mår bra!

STOR Kram

junhe sa...

godkväll =) du gissade på konsoller i min tävling och det är inte samma sak som krokar (tycker jag). jag hade dock med ditt namn i tröstprisdragningen =) men bättre lycka nästa gång! ha en bra fortsatt vecka/ kram junhe

lottens vita och gröna sa...

hallå du varma! älskar bordet, målat eller sprayat? korgsaker blir ju så härlig patinerade när de står ute! och dojjorna, såååå ballt, du har verkligen öga för härliga personliga detaljer nina!

vaxat papper köper jag här i en blomsteraffär, ska kolla om de har med så kan jag köpa till dig!silduken är från broarne! ha det såååååå gott, varmkram lotten

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj så mycket fint du visar !!
Det är alltid så inspirerande att komma in här till dej !!
Kram/Lotta

Stina sa...

Mysiga bilder. Kramis gumman

Vita små hjärtan sa...

Oj så mycket fint att skåda!!! Kram

Moonrose/ Vonneli sa...

Videkvistar, de får mig att längta till våren...
Kan tro du har massor av bilder som tar plats, du bjuder på så mycket vackert att skåda.
Ha det nu gott i veckan!
Kram

Lilla Blanka sa...

Hej Nina!

Jättemysiga biler som alltid vännen!!!

Ja, många bilder blir det..jag brukar bränna på DVD mest för att ha om man får en hårddisk krasch.

Kram
Mia

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hej!
Tack för uppmuntrande ord :O)
Vilka fina blider du visar. Jag har ett par videträd hemma på gården, ett är jätestort och fint och alldeles full med videkissar. Det konstiga är att dom slog ut redan i december. Skönt att det börjar gå mot våren...
Jo, vi har dessutom en president, Evert Ljusberg och dessutom en egen arme,JRA. Fråga inte vad den gör...men det är en befrielserörelse på kul.
Vi är ju lite tokiga här uppe *fniss* Kram till dig

NinaH sa...

Har tittat mig tillbaka bland dina inlägg- tyvvärr ett tag sen jag var på besök här ju....! Vad mycket fint du fyndat! Härliga saker & härliga bilder.
Det här med bilder ja... Jag läggerr över orginalbilderna på extra hårddisk... och för också över kopior av de redigerade efter hand... när jag "använt" dem...
På den hårddisken får det plats många. Jag mer än tio tusen (kanske mer) där!
Blir det fullt på den hårddisken får det väl bli en sån till!;-) Jag har väldigt svårt för att göra mig av med bilder, nämligen!;-)
Men visst gallrar jag ur lite här & där emellanåt......

lovefriidrott sa...

Hej
har inte hunnit blogga så mycket nu när mor är här på besök.
Nu ska jag njuta vidare,
Ha en trevlig helg vännen
Kram Sari

Randi sa...

Så mycket vackert du visar Nina. Gillar också videkvistar och vi har massor bara 5 minuter härifrån, men jag har ännu inte kommit iväg dit. I morron SKA jag gå dit och hämta en rejäl bunt. Bra att bli påmind ibland...*ler*
Önskar dig en riktigt skön helg!
Kram Randi

C De-sign sa...

Så härliga bilder att njuta av ....jag har hur mycket bilder som helst i datorn....herre gud...vad man samlar på sig! Man borde ju rensa lite!!!! Önskar dig ett härligt veckoslut! Kram fr C

Elzie sa...

Här var det fina saker som vanligt. Den där lyktan gillade jag.
Hoppas ni får en riktigt bra helg.
Kram Elzie

Anonym sa...

bape hoodie
golden goose outlet
bape shoes
jordan 6
supreme new york
hermes bag
yeezy shoes
supreme
off white clothing
hermes outlet online