08 februari 2009

Utvald haha...

...heja Takida X2!!! Dessa får mina röster.
Jag har blivit utvald att deltaga i Svensktoppsjuryn i 4 veckor från och med idag! Vad jag skrattade när jag öppnade brevet från SR, är ingen svensktoppenlyssnare precis men det behöver man inte vara för att deltaga. Hur skulle ni ha röstat?

I fredags var jag och min syster på en trevlig tillställning på stadens kulturhus. Mamma Mia sing along version, trerättersmiddag, uppträde med ABBA-tema. Vi hade verkligen jättekul!
Tack syster för en superkväll och för den ljuvliga tulpanbuketten! Lördagen blev en slappedag förutom en tripp till närliggande stad för att hämta sonen och lite matinköp.
Det har kommit lite snö och på baksidan av huset såg det ut så här idag.

I veckan som gick fick jag också det underbara inspirationsmagasinet Jeanne d'Arc Living. Jag beställde det från me and my home. Fullt med inspirerande bilder och trevliga recept. Man kan sitta och bläddra igenom tidningen om och om igen. Mysigt, ojoj vad jag vill mycket!
Köpte också nya Allt i Hemmet - ni har väl inte missat att Marie Vita Ranunkler och hennes familj och hem är med i det senaste numret. Tack Marie!

Kolla vilket underbart smyckeskrin yngsta dottern gjort i slöjden till mamma. Underbara gåvor från barnen, de är nog roligast att få i alla fall.

Har varit lite slö när det gäller bloggandet, inga nya inlägg, dålig på att kommentera men har varit inne och läst hos er. Tid och energi har inte riktigt räckt till. Inkorgen är full av mail från bloglovin och normalt brukar jag gå in och kommentera.
Önskar Er alla en ny skön vecka!
Kram och solstrålar!
nina

11 kommentarer:

Essemia sa...

Första gången jag hört talas om någon som vart utvald till den juryn. Konstigt egentligen!
Verkar ha varit en toppenkväll ni gjorde. Måste vara mysigt att ha sin syster boende så nära. Mina bor långt från mig så det blir aldrig något utegående för oss.
Visst är det hemmet vackert (också!). Jag har varit på jakt efter den specialtidningen som AiH gav ut nu i julas med 25 hem, men den var slutsåld. Blev så besviken. Att man aldrig kan hålla sig framme när det gäller.
Hoppas ni har en bra söndag em.
Kram Elzie

Guldkorn i min vardag! sa...

Kul att vara med och rösta i svensktoppen. Förr så lyssna jag jämt men på senare tid är det mest sporadiskt, fast musik är det bästa jag vet. Gillar i stort sett allt förutom jazz.
Vilken helkväll du och syrran haft, nice med underhållning och mat.
Vilket bedårande skrin din dotter gjort, kan förstå om du är stolt.
Kram på dig!
Ulla-Bella

Lily of the valley sa...

Takida hade fått min röst/er också!
Vad kul att vara och påverka :D
Vilken härlig kväll med syrran!
Sånt saknar jag! Min syrra och jag har inte riktigt samma smak och intresse.
Inredningsmagasinet är fint, fast jag tycker de har för mycket recept :D Underbart smyckeskrin din lilla dotter gjort till dig! Gulligt av henne :D
Ha de gott min vän:D
Kram Lily

moonrose sa...

Vad skoj att vara med och påverka rösterna på svensktoppen, kan tro att du har en favorit i Takida, men kanske hittar du någon ny favorit nu när du ska lyssna igenom och rösta.Har själv ingen koll på vilka låtar som ligger på listan nu.
Skrinet du fått är verkligen fint, fick ju förmånen att se det i verkligheten och det var fint utarbetat med omsorg och känsla.
Hon är duktig.
Tack för den superkuliga fredagskvällen.
Ha nu en härlig vecka!
Kramisar Yvonne

Tant Theas Lilla Torp sa...

Helt Ok att inte alltid vara så aktiv med bloggandet. Hihihi, du ser ju hur jag gör. Varierar stort! Det viktiga är att man själv känner lusten till det och att man har tiden. Det ska ju inte kännas som en stress. Harmoni ska vi eftersträva, eller hur, gogumsan ;o)

Vilken härlig kväll med syrran du haft. Och det med svensktoppen var ju skoj. Jag har inte lyssnat på det på år o dag. Kanske man måste på med radion nu :o)

Köpte magasinet jag också. Läste mitt "hela" förra helgen. Satt med näsan som klistrad. Massor av fint!

Ha det nu så gott och harmonisk vecka till dej :o)

Kramen

Monika

envilsenloppa sa...

Ja , ära vare gud i höjden , tack för allt roligt och fint barnen får göra i slöjden !!
Vad mysigt du verkar ha haft det och svensktoppsjury deltagare oxå , vad ska detta sluta Nina , du sitter väl i idoljuryn till hösten ska du se ;-)
Kramisar /Lotta

De Argento sa...

Takida är toppenbra, sedan är Lars Winnerbäck & Miss Li " Om du lämnade mig nu" också väldigt bra. Skoj att bli utvald, nu kommer du sitta klistrad vid radion om helgerna ;)
Kram Lilly

Hemma hos lilla mig sa...

Vad roligt att du ska vara med i den juryn. Åhh, det magasinet måste jag skaffa mig också:-)
Ibland räcker bara inte tiden till att blogga och svara på kommentarer.
Kram

Randi sa...

Jag förstår att du fick en helt underbar kväll med syrran. Så spännande att du har blivit vald! Den där tidningen skulle jag också vilja testa!
Kram Randi

Hemma på Landet sa...

Ja, och inte ser det ut som att vi blir bättre heller.:-) Kramis

Frida sa...

Vad kul att du ska vara med i juryn! Den tidningen får jag nog med bäställa. Får jag fråga vad den kostade där? Väldigt vackert smyckeskrin.
Kram Frida