12 februari 2008

Med posten idag - Dreams of Pearls och..

Linda som har härliga bloggen Vita Ljuva Tankar delar med sig av sina recept med mindre socker och dinkelmjöl, mycket nyttigare än de traditionella recepten. Kanonbra! Hon är också jätteduktig på att göra fina smycken, kolla in hennes ljuvliga skapelser. För ett tag sedan hade hon utlottning av ett armband och efterlyste samtidigt namnförslag till sin smyckekollektion, jag vann inte utlottningen men hon tyckte om mitt namnförslag, Dreams of Pearls och ville visa sin uppskattning genom att sända ett par fina örhängen från sin egen tillverkning! TUSEN, TUSEN TACK LINDA de är gôrsöta! Jag blev så glad :DPresent från Linda!

Jättesöta örhängen, tack snälla!


Idag kom också den efterlängtade boken Franske Fornemmelser i Nordiske Haver!! Jag beställde min bok hos Alvas Hus. Det känns som om man väntat på den i en evighet, men i själva verket är det inte så länge, fast jag har ju LÄNGTAT så. Godis för öga och själ. Den ska jag njuta av ikväll och många kvällar framöver. Tack Randi, Bland Rosor & Tistlar som tipsade om boken så att jag kunde förbeställa den! Jag hade fullständigt missat att de var på gång med en ny bok, allteftersom har det skrivits både här och där om den på bloggarna.


Efterlängtad..


Igår fick jag telefonsamtal från Betty's i Borås att mitt exemplar av det franska dokumentet äntligen kommit, det har varit beställt sedan länge, önskade mig det till födelsedagen av min man. Så lägligt att det kom nu när jag ska åka till Borås, så jag kan hämta det på plats! Mysigt! Det finns en del goa butiker i Borås som jag ska försöka hinna med att kika in i.

Bild: Ellos


Min "lillsnurpa" har pejlat in vad mamma tycker om och pysslat ihop ett jättegulligt halsband och lite annat smått och gott som jag fått av henne. Tack underbara, söta darling! <333
Mamma älskar dig!

Vilken symbolik!

Presenter till mamma..

En kollega räddade det sista av julblommorna på jobbet - men nu är amaryllisen trött!

Trött amaryllis..
Ha en strålande kväll!

Kram

nina

9 kommentarer:

Guldkorn i min vardag! sa...

Grattis till de fina örhängena jättesnygga, men det var smycket din dotter gjort också. Borås det låter som "många affärer i mina öron" Lyllosten där!!
Ha det gott o mys med dina nya böcker.
Kram Ulla-Bella

Marie sa...

Vilka fina örhängen du fick, vad roligt!
Boken är verkligen helt ljuvlig, bara väntar på att jag ska få tid att sätta mig i lugn och ro och titta i den ordentligt. Vad kul att du också köpt ett dokument och vad roligt att få åka till Borås. Finns en hel del fina butiker där.

Vilka söta presenter du fått av din dotter, vad duktig hon är!

Ha det bra!
Kramar Marie

Elzie sa...

Jag fick ocks� min Franska f�rnemmelser ig�r och hade g�rna stannat hemma efter middan och tittat p� den. Vilka fantastiska bilder det var!! Man blir helt sjuk.
Ha en bra onsdag.
Kram Elzie

Guldkant På Livet sa...

Så många fina presneter! Jätetfina örhäöngen och halsbandet din dotter gjort var läckert med och boken är ju helt underbar!! Mari.

mittiminvillervalla sa...

Så gullig dotter! Hon har ju gjort så fint! Värmer på något särskilt sätt dom där presenterna från barnen :o) och särkilt om dom tillverkat sakerna själv.

Grattis till dom fina örhängena. Denna blogg måste genast kollas in! ;o)

HIHI! Jag står fortfarande mot frestelsen att köpa den där boken! Det kan faktiskt sägas vara mer än en bedrift då man snackar om mej!

Ha en fin Alla hjärtans dag!

Kramisar MOnika

Änglahem sa...

Vilket superfint halsband din dotter gjort till dig!! Duktig tjej du har!

Grattis till "namnförslagsvinsten", jättesöta!

Kram
Ulrika

Jenny sa...

Jättesöta presenter! Vad duktig hon är din dotter!
Väggen som du undrade över är råspont (billigast möjliga)som är spikad direkt på befintlig vägg och sen målad två gånger.
Kram
Jenny

Guldkorn i min vardag! sa...

Måste in här och önska dig en Trevlig Alla-Hjärtans-Dag imorgon!
Kram Ulla-Bella

Solvärme & Badväder sa...

ALLLT detta har jag gjort :D grattis i efterskott :'D