20 januari 2008

Jag har fångat en ljusängel

Som vanligt tände jag ett ljus på köksbordet, men igår var det något speciellt med ljuset och ljusstaken, titta får ni se, visst ser ni väl änglavingarna? Var bara tvungen att föreviga ögonblicket.
Ljusängel

Idag har jag tagit tag i ett projekt som stått uppe i hallen ett tag. Grundmålningen är klar. Har lånat hem en knopp i porslin för att se hur det blir. Vad tror ni? Nu fanns det bara en sorts knopp att välja men hade det funnits fler så hade man fått problem att välja ändå. Har sett att det finns släta runda knoppar och likadana som den här sorten fast med metalldelar i silver.
Vilken färg tror ni att det blir?
Blivande bloggplats?

Med nya knoppar blir den fin


Ha en skön söndagkväll

kram nina

4 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Vilken läcker sekretär, kommer bli jätetfin med nya knoppar, och mysig bloggplats! Vackert sken från din lykta! Och tusen tack, jag har besvarat under inlägget nedan! Ha en toppenvecka! Mari.

Guldkorn i min vardag! sa...

Oj vad duktig du är, måla är ingen lek. Dom knopparna var så himla fina(ta dom annars gör jag det..)Där vid sekretären kommer du att få en förträffligt fin bloggplats.
Kram Ulla-Bella

envilsenloppa sa...

Vilken underbar sekretär , underbar form !!
Knoppen är ju jättefin , var har du lånat den ?? Är ute efter liknande !
Ha det gott !!
Kram/Lotta

mittiminvillervalla sa...

Vilken fin ljusängel! Jag gillar också att kolla hur ljuset reflekterar från olika lyktor och ljusstakar! Köpte några väldigt billiga i pressglas före helgen och dom blir så läckra när man tänder! Måste nog fram med kameran :o)

Din sekretär kommer att bli supersnygg med vit färg och nya knoppar!

Ha en fin kväll! :o)

Monika