02 januari 2008

Ett nytt spännande år - nya möjligheter

Det är en speciell känsla som det nya året bär med sig. Förhoppningar- förväntningar och nya tankar-planer. Längtan till våren, blomorna och ljuset.
Det brukar vara så att man vill ha förändring på något, kanhända alla nyårslöften från tidigare år som oftast glömdes bort av någon anledning. Själv vill jag äta bättre och nyttigare och önskade mig därför en GI-bok i julklapp.
Tid är väl något som de flesta vill ha mer av. Ordning och reda, rensa och röja mm. Jag är en ekorre som gillar att spara på det mesta, men har lärt mig att det är ohållbart och måste ta mig i kragen emellanåt och göra utrensningar.

Jag har sett fina pärmar för recept hos Bookbinders Design som jag vill ha. Det skulle vara en perfekt början till bättre ordning bland recepten!
Bild från Bookbinders Design

Ett annat projekt är tvättstugan, där behövs färg och bättre organisation, men även små detaljer kan göra stor förbättring. Glasburkar och skopor inköpta på Baazar. Bokstäverna för kulörtvättmedel och vittvättmedel har min dotter gjort i slöjden åt mig.

Ha en fortsatt skön kväll!

Kram nina

4 kommentarer:

Guldkorn i min vardag! sa...

Är åxå en ekorre, samlar på det mesta och gråter nästan när jag måste kasta något. Men som du säger man kan inte spara allt. På tal om burkar, min kompis köpte stora burkar på ikea och satte tvättmedel i dom sen gjorde hon bokstäver av ståltråd, dina i trä var jättetuffa.
Kramar&snöflingor
Ulla-Bella

junhe sa...

tack för tipset om det goda kaffet =)

junhe sa...

nej inte än, jag ska bjuda min älskling på dt ikväll, men ingredienserna säger mig att det blir en lyckad och god kombination. tack för att du tittade in hos mig=) ha en bra kväll/junhe

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Tala gärna om vad ni tyckte om det.
Myspys.