19 januari 2008

Det kom en lapp

När jag kom hem på lunchen igår låg det en lapp i brevlådan. En familj är på väg att flytta till vår lilla stad. De hade sett sig omkring lite och undrade om vi funderar på att sälja vårt hus inom den närmsta framtiden, i såfall är de intresserade.
Naturligtvis glädjande att vi har ett tilltalande hus, men nej - inte säljer vi vårt älskade hus inte. Här är vi hemma! Sänder familjen lite turstrålar och önskar dem lycka till i sökandet efter sitt drömboende.
Stormen då. Satt och tittade ut i trädgården på våra stora björkar som stod och vajade för vinden. I begynnelsen var de fyra, en tog "Gudrun" och en tog vi ner med kranbil. Två står alltså kvar och ger skrämselhicka och mardrömmar när stormarna river. I natt drömde jag att stormen tog ett träd, dock ingen björk, men kraften var så stor att ett stort stenblock klövs i två delar. Tur det var en dröm :)

Gudrun i farten

Nedtagning med kranbil


En söt liten blomma

Blomman i den lilla vasen av fattigmanssilver heter Vaxblomma, Chamaelaucium uncinatum, men kallas också tallmyrten eftersom den har små tallbarrliknande blad.


En riktigt skön och lugn lördagskväll önskar jag Er alla!


Håll i hatten!


Kram Nina
2 kommentarer:

Guldkorn i min vardag! sa...

Huvaligen vilka drömmar, blåser det hos er nu, här snöar det riktigt vinterväder. Bra att ni inte sålde huset, vart ska jag då "hälsa" på? Föresten har du sett att du fått en utmärkelse av mig?
Kramar & snöflingor(bättre än blåst)
Ulla-Bella

Jenny sa...

Måste kännas både roligt och smickrande:)
Ha en fortsatt mysig lördagskväll!
Kram
Jenny